Hän oli hylännyt, metsästää, ja myös tyhjäksi hänen vastustajat kestävä hyönteisiä ja pahempaa. Hollywoodissa tehty leffa, ja myös hän jätti korvausvaatimuksen elokuva päättäjille. Francis Scott O ’ grady oli syntynyt, kun 12. lokakuuta 1965, Brooklyn, New York City. Hänen isänsä, jäsen yhdysvaltain Laivasto otti hänet hänen ensimmäinen lento, kun hän oli 6. Siitä hetkestä alkaen, O ’ grady tunnustettu vain, mitä uran hän halusi. Se tuli kalliiksi. Serbit haluamasi aivan oman tasavallan sekä alkoi poistamaan vähemmistöjen vuonna 1992. YK: n vastasi lentokieltoalue yli Bosnia-Hertsegovina välttää ilmassa hyökkäyksiä siviilejä vastaan. NATO sitten tukena tämän Käyttö Kieltää Matka.Etulinjan Edessä Tarina Ja Miksi Luotsi Otti oikeustoimiin 20th Century Fox
Serbit iski takaisin obliterating NATON lentokoneet. Jos ne oli onnistunut, he olisivat varmasti joskus kanava heidän villitys on tehdä sen läpi lentäjät. O ’ grady on selvää, kaikki tämä, koska hän valmis itse käsitellä 2. kesäkuuta 1995. Jäsen 555th Taistelija Armada, hän oli kotipaikka Italian kylän Aviano seurauksena sen air base pääkonttori yhdysvaltojen ilmavoimien Euroopassa (USAFE). Klo 1:15 PM, hän ja myös Kapteeni Robert Wright jokainen otti pois heidän F-16 Taistelee Falcons. He pääsivät Bosnian ilmatilan puoli tuntia myöhemmin sekä alkoi heidän partio. Vaikka Serbit oli pinta-to-air ammuksia, F-16-hävittäjää toi gadget, joka neuvoi lentäjät, jos he olivat seuratun tutka. He olivat. Alas alla, Neuvostoliiton 2K12 Kub, kutsutaan myös SA-6, valmis. Wrightin tutka hälytys lyhyesti lähti klo 2:50 PM, kuitenkin NATON olettaa, että se oli väärä hälytys.

Että lyhyt tutka-signaali oli itse asiassa jos Serbit lentokoneita’ korko, menossa, sekä korkeus.

Ne potkut. Ilman tutkan apua, raketti oli näkymätön Amerikkalaiset. Kun se sopi niiden korkeus, se räjäytti niiden välillä he lensivät yli kilometrin päässä toisistaan. Korkeus todentaa. Serbit ampuivat 2 ammuksen ja lyhyesti myös muuttanut heidän tutka.

  1. Se oli tarpeeksi. Säde iski O ’ grady on lentokone, sitten pomppi alas lähestyvä ohjus,Että lyhyt tutka-signaali oli itse asiassa jos Serbit lentokoneita' korko, menossa, sekä korkeus. joka hiottu ja tappaa hänet. Huippunopeus yli 1,864 kilometriä tunnissa, se iski F-16-10 sekuntia käynnistää. Wright näki sen tulevan ja yritti varoittaa O ’ grady-liian myöhään.
  2. F-16 revennyt osaksi tulipalot, ja myös hän näki pelottava kuin se romahti. O ’ grady paina eject-painiketta. Kiitos adrenaliinin, hän ei ymmärtänyt hänen kasvonsa ja myös kaula oli hiiltynyt, mutta se oli ainakin hänen ongelmia.
  3. Hänen kirkas, valkoinen, oranssi, ympäristö-ystävällinen, ja myös ruskea laskuvarjo oli edistää hänen saapuessaan yli kirkas taivas. Bosnian Taistelu, se ei ole vain Serbian armeijan, joka on torjuttava.

Siellä oli myös puolisotilaallisia ryhmiä ja opportunistien kanssa paljon vähemmän tekniikkaa, ja vielä vähemmän tunnontuskia. O ’ grady on paras vaihtoehto makasi aseellinen voima. Se vei hänet 25 minuuttia laskeutua, sekä varmasti, ajoneuvo oli matkalla hänen menetelmä. Niiden erilaisia vaatteita hän arvasi, että ne olivat ole armeija. Hyvä uutinen on, kuin hän sai puurajan, voimakas tuuli puhalsi hänet pois tieltä sekä syvemmälle puita.

Hän osui maahan ja juoksi-jättäen hänen backup radio ja suurin osa hänen tuotteita.

Kuorma screeched pysähtyy. Hän oli salata. Hetkeä myöhemmin, mies sekä poika pysähtyi kuuden jalan häntä, katseli ympärilleen, kun se käveli pois. Lisää miehiä tuli, ammunta mielivaltaisesti osaksi metsää ennen muuttoa pois. Hän jäi yllätys ja Hän osui maahan ja juoksi-jättäen hänen backup radio ja suurin osa hänen tuotteita.myös ei käytä hänen radio; ulos ensimmäinen päivä-se on, miten downed lentäjiä saada kiinni. Seuraavana aamuna, Serbian kopteri lensi niin lähellä häntä, että hän voisi nähdä miesten kasvoja. Myöhään iltapäivällä, ruokahalu iski-hän oli itse viimeksi syönyt Italiassa. Hän yritti radio kuitenkin saatu mitään. Hän oli päästä korkeammalle. Kolmantena päivänä, hänen säännökset meni ulos, joten hän kuluttaa muurahaisia, lehdet, sekä pihalla. Hän teki sen rinteellä illalla päivä 4 ja silti voi saada kuka tahansa radion kautta. NATON lentäjät valitsivat osa sitä, mutta se oli hyvin kaukana O ’grady’ s crash site. Ajatellut sen olevan Serbian ansa, ne unohdetaan se. Hänen vesi juoksi ulos myöhemmin illalla. Toivoton, hän katsoi hänen radio beacon. Se lähetti jatkuvasti signaalia yli 100 kilometrin säteellä, niin hän laukaisi sen kaksi-toinen ruptureds, jotka aikovat säästää hänen akku ja estää tarjoamalla hänen asemansa pois Serbit. Liian myöhään. Asevoimat olivat leiriytyneet tuskin kilometrin päässä, kun he saivat uusia tilauksia. Lopeta etsivät Amerikkalainen. Jätä hänet puolisotilaallisia joukkoja; he voisivat saada syyttää hänen kuolemaan.