Ihmettelen, jos se oli niin hauska. Sen sankari on niin huolimattomasti sekä sen pahiksia niin ammattitaidottomia, että se on välienselvittely mies kirjelmän ampua, ja myös vihollinen, joka ei voi iskeä puolella Bosnian lato.

  • Tämä ei ole tarina karannut yrittää hiipiä kautta vihollisen maastossa ja pelastua,Ensi-ilta "Behind Enemy Lines" pidettiin kyytiin lentotukialus USS Carl Vinson mutta elokuvan persoonallisuus hämmästyttävän kuljetetaan yksi kuva toiseen.
  • Owen Wilson tähteä kuin Burnett, hot-shot Laivaston lentäjä, joka ”rekisteröity hävittäjälentäjäksi-ei poliisi voittaa kukaan arvostaa.” Tiedusteluun tavoite Bosniassa, hän sekä hänen toverinsa Stackhouse (Gabriel Macht) pyrkimys pois tehtävästä ja myös saada sähköisiä kuvia joukkohauta ja myös kielletty joukkojen liikkeitä.
  • Se on Serbian toiminta rikkoo tuoretta hiljaisuus sopimuksen, ja myös Serbit fire 2 ohjuksia tuoda koneen alas.

Kone on yrittää väistää ammuksia tarjonta leffa on huippu. Ohjaajat eject. Stackhouse sijaitsee Tracker (Vladimir Mashkov), joka ilmoittaa hänen komentaja Lokar (Olek Krupa) sivuuttaa suuri haku ja myös vain jotta hän voisi seurata Burnett. Että luodaan kissa-ja-hiiri-peli, jossa Burnett vaeltaa läpi avoimet alueet, riippuu topit harjut sekä typerästi tekee itselleen tavoite, kun Tracker on kiinni yksi niistä ongelmista, missä hän kulkee ja kulkee vielä yksinkertaisesti pääse kiinni.

Noviisi ohjaaja on John Moore, joka on tehnyt hyviä TV-mainoksissa, jotain meidän intuit kohtaus

Burnett visioi nopeasti liikkeessä whooshing seuranta laukausta ylös ja alas vuoret ja laaksot ennen päätöksentekoa, uh-uh, hän ei ole gon na tehdä. Mitä Burnett tehdä, on kävellä kanssa Bosnia kuin lintu katsoja, paljastaen itsensä avoimilla alueilla ja tehdä itse siluetti taivasta vasten linja. Hän on juuri löytänyt ensimmäinen paikka, koska, kun hänen kaverinsa on vallannut, hän on piilossa turvallisesti vielä sanoo ääneen tahaton huutaa ja sitten alkaa lisätä alttiina hill.Noviisi ohjaaja on John Moore, joka on tehnyt hyviä TV-mainoksissa, jotain meidän intuit kohtaus
Ensimmäinen politiikkaa ei saada kiinni: Ei kovaa spontaani huutaa sisällä kuulo vihollinen. Tämä mies on tuote työtä. Ajattele kohtaus, jossa Burnett korvaavia attires kanssa Serbian nyrkkeilijä. Hän jopa laittaa musta ski naamio, joka kattaa hänen koko kasvot. Hän kävelee ohi ajoneuvon vastustajan sotilaita, ja sitten, mitä hän tekee? Miksi, hän pääsee eroon ski naamio, paljastaen hänen eri vaaleat hiukset, sitten hän kääntyy takaisin kohti ajoneuvon, jotta voimme nähdä hänen kasvonsa, esimerkiksi emme tunnista, että hän oli. Miten tämä henkilö saada läpi taistelu koulutus? On ollut sosiaalisen promo säilyttää hänelle hänen ikä.

Behind Enemy Lines Arviointi

Bosnian konflikti, Amerikkalainen lentäjä menee off-tehtävä sekä todistajia sodan julmuuksista, ennen kuin heidät ammuttiin alas vihollisen alueella. U. S. A.: n pyrkimyksiä pelastaa hänet on vaikeuttanut NATON ja hän on uskottu huolehtimaan itsestään. Koska jokainen koulu lapsi tunnistaa, se on ensimmäinen sodan uhri.

    1. Siksi suuret Hollywood-trendi post-syyskuu 11 näyttää olevan kohti vinossa tapahtumia Amerikan armeijan toimintaa. Ridley Scottin Black Hawk Down vie isänmaallinen vapauksia otteeseen Somaliassa, kun taas Vihollisen Linjojen Taakse on Bosnia kuin tausta, jota vastaan todellinen tarina on säädetty voittokulku spin.
    2. Tässä tapauksessa se on tarina Scott O ’ grady (fictionalised kuin Luutnantti Chris Burnett), hävittäjälentäjä, joka oli hylätty vuonna Bosnia sekä rohkeasti pelasti Amerikkalainen paineita vastaan NATO-haluja.
    3. Mutta historia opetus loppuu, ja mitä William Goldman varmasti ole kysymys kutsuvat nimellä ”Hollywood paskaa” on lapioida sisään, jonka cartload.

Kuitenkin niin kauan kuin voit tunnistaa, että olet kattavasti frogmarched ylös pihalla polku, se on helvetinmoinen ratsastaa. Tulokas John Moore ottaa kaikista ihanteellinen paikoissa, keveiden ja myös pyrstön leffa ”kunnianosoituksia” Top Ase, nosto pelastakaa Sotamies Ryan yhden miehen-pelastaa motiivi, kun hänen virka-Matriisi ammunta suunnittelu on velkaa paljon Kolme Kuningasta.

Toiminta sarja on erinomainen

Toiminta sarja on erinomainenSiellä on myös satunnainen vihje tietoa, kuten kohtaus, jossa ärtynyt NATON komentaja selittää savuava Hackman, että Amerikka on tarpeen, että ne ottaa mahdollisuus koko rauhan menettely yksi sotilas on ilmeisen höperö. Mutta – ja ehkä myös tämä osa oli pistänyt sen jälkeen, kun World Trade Laitos iskee – se nopeasti asettuu, tontti-viisas ainakin osaksi tyypillinen Hollywood sota leffa alue, jossa tummaihoinen Bosnialaiset vuonna pahiksia asetus ja myös clean-cut Wilson kuin meidän kultainen tukka, all-American hero. Joten, vaikka salainen käsi propaganda on todiste siitä, niin kauan kuin olet ympätty vastaan lippu-heiluttaen teeskentelyä, Behind Enemy Lines on paljon röyhkeä, ballististen hauskaa.